Bergvärmepumpar Jönköping

NIBE F1245 8kw bergvärmepump

NIBE F1245 8KW bergvärmepump

Köp F1245 8KW
NIBE F1245 10kw bergvärmepump

NIBE F1245 10KW bergvärmepump

Köp F1245 10KW
NIBE F1255 6kw bergvärmepump

NIBE F1255 6KW bergvärmepump

Köp F1255 6KW
NIBE F1255 16kw bergvärmepump

NIBE F1255 16KW bergvärmepump

Köp F1255 16KW

Fler bergvärmepumpar

Långsiktig investering - Bergvärmepumpen

Intresset för värmepumpar är stort och ökar med stor andel varje år och det absolut största intresset är det som finns för bergvärmepumpar. Vi har fantastiska förutsättningar för bergvärme här i Sverige och framtiden ser väldigt ljus ut. Det är en förnybar värmekälla och som i dagsläget bara utnyttjas till ynka 1 promille. Välkommen till oss på Svensk Kylservice så berättar vi mer om bergvärmepumpar och vad vi kan erbjuda dig!


Stora vinster för framtiden

Vi nordbor behöver verkligen effektiva värmesystem så det är föga förvånande att intresset blivit så stort för just bergvärmepumpar. Även om denna värmepump är den i särklass dyraste och mest omständliga att installera så väljer allt fler att ta steget och investera i en bergvärmepump. På sikt vinner man på sin investering då man spar upp till 80 % av sina uppvärmningskostnader i jämförelse med andra alternativ – dessutom kan man få varmvatten också med sin bergvärmepump.

Den mest stabila värmepumpen

Bergvärmepumpar tillhör den kategori som kallas vätska-vattenvärmepumpar eftersom en vätskefylld kollektorslang hämtar värmen från hålet i berggrunden och för in den i ditt hus via det vattenburna värmesystemet. Det finns ingen annan värmepump som är så stabil, effektiv och pålitligt som bergvärmepumpen och har man väl fattat beslutet att installera en så skördar man frukterna av den i många år framöver.

Bergvärme har en standardtemperatur på 8 plusgrader vilket är optimalt för en värmepump. Denna temperatur ändras inte i takt med säsongernas skiftningar utan håller sig stabil året om och garanterar därför jämnt och behagligt inomhusklimat hela året. Olika luftvärmepumpar kan inte garantera samma stabilitet.

bergvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar