Luft-vattenvärmepumpar Jönköping

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Köp din luft-vattenvärmepump hos oss på Svensk Kylservice

Vi på Svensk Kylservice har mycket strikt policy kring kvalitet och utvärderar de produkter vi tar in för försäljning väldigt noga innan vi erbjuder dem till våra kunder. NIBE är ett svenskt märke och NIBE:s produkter håller världsklass så en stor del av vårt utbud är NIBE. Vi har också en del produkter från Mitsubishi – välkommen att utforska vår webbshop!


Vad är skillnaden på en luft-vattenvärmepump?

Bland de mest populära värmepumparna finns luft-vattenvärmepumpen som precis som luftvärmepumpen hämtar värme från utomhusluften, men som för värmen in i husets vattenburna uppvärmningssystem istället för direkt ut i luften som luftvärmepumpen gör. Har du redan ett vattenburet värmesystem hemma är installationen av en luft-vattenvärmepump en enkel sak – och något du på sikt kan tjäna mycket pengar på.

Olika hus är lite olika konstruerade och har därför olika behov. Vi på Svensk Kylservice diskuterar gärna dina behov med dig och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt hem.

Bra för miljö och plånbok

Det är inte hutlöst dyrt att installera en luft-vattenvärmepump, särskilt inte om det redan finns ett vattenburet värmesystem i ditt hus. Samtidigt kan man spara märkbara summor pengar på att värma upp sitt hem, värmepumpen har snart betalat av sig.

Utöver denna fantastiska fördel så är luft-vattenvärmpumpar helt miljövänliga – värmen kommer från en förnybar källa och driftkostnaderna är väldigt låga.

Att använda en luft-vattenvärmepump för att värma upp sitt hem är att välja ett mycket smart alternativ.

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar