Spabad Jönköping

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Ett spabad av kvalitet

Vi på Svensk Kylservice har nyligen börjat sälja spabad eftersom vi inte förrän nu stött på spabad som håller måttet för svensk standard. Är du sugen på att köpa ett spabad är du varmt välkommen till oss på Svensk Kylservice.


Ett eget spa

Att ha en hemmiljö man trivs i och känner att man kan koppla av i och varva ner i är väldigt viktigt. Vi lever hektiska liv idag och behovet av total avkoppling då och då är grundläggande för människan, det är viktigt att vi erkänner detta behov. Vad avkoppling innebär varierar mellan människor, men något som brukar fungera för de flesta är ett långt, varmt bad. Tänk dig då att badkaret är stort, har en massa sköna funktioner och är placerat i din trädgård. Spabad ökar i popularitet och fungerar lika bra för ensamma avkopplingsstunder som läge för sociala bjudningar. Med ett spabad i trädgården kan du följa naturens skiftningar oavsett väder från ett rykande hett badkar.

Vattenåtgången för ett spabad är inte så stor som man tror eftersom man kan använda samma vatten i flera månader, så länge man renar det med klor efter varje bad, så det som återstår är uppvärmningskostnaderna. Det går en del energi för att värma upp vattnet i ett spabad, men har man en värmepump i hemmet och kopplar den till spabadet så minimerar man även denna utgift. Det är en av anledningarna till varför så många väljer att köpa ett spabad som accessoar när de investerar i en värmepump.

Hur ser ett spabad ut?

Ett spabad kan se ut på lite olika sätt, de varierar både i storlek och utseende, men grundfunktionerna är desamma. Ett spabad är som en stor jacuzzi anpassad för utomhusbruk. Man placerar sitt spabad på hårt och jämnt underlag och gärna nära huset. Ett trädäck är t ex en suverän plats för ett spabad.

Sedan kan spabadet komma med lite olika funktioner – som massage och bubbel.

Det kostar en del att köpa ett spabad, men väl på plats är det en stor källa till njutning året om. Det blir inte sällan lika populärt hos släkt och vänner som i din egen familj.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar