Frånluftsvärmepumpar Jönköping

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Skaffa din frånluftsvärmepump hos Svensk Kylservice

När du bygger nytt, eller har fått upp ögonen för frånluftsvärmepumpar och vill veta mer om dem och hur de skulle kunna spara dig en massa pengar, så är du välkommen att diskutera ditt hus/projekt med oss. Vi på Svensk har oslagbar erfarenhet av värmepumpar och finns tillgängliga för att svara på alla dina frågor, samt hjälpa dig med praktiska beslut.


Värmeåtervinning

En frånluftsvärmepump hämtar värmen från luften som lämnar byggnaden via ventilationssystemet och behöver ungefär 1 del elenergi för 3 delar solenergi. Att återanvända redan uppvärmd luft är oerhört smart, därför har frånluftsvärmepumpar blivit så populära – man ha så mycket att vinna på en. Alla hus med ett mekaniskt ventilationssystem kan enkelt få installerat en frånluftsvärmepump i efterhand.

För att frånluftsvärmepumpar ska fungera effektivt kan huset inte vara för stort, man brukar dra gränsen ungefär vid 200 kvadratmeter.

Enkelt

Frånluftsvärmepumpar behöver knappt någon skötsel alls, du kan snart efter installationen ”glömma” bort att den finns i ditt hem och bara njuta av dess fördelar.

Frånluftsvärmepumpar, och värmepumpar i allmänhet, har begränsad livslängd, men väljer man en högkvalitativ produkt från oss på Svensk Kylservice så kan man räkna med att ens värmepump kommer att hålla mellan 20 och 30 år. Vi genomför självklart också service och reparationer när helst så behövs.

Standard i nybyggen

Idag installeras frånluftsvärmepumpar i närapå alla nybyggda hus. Frånluftsvärmepumpar är inte ett uppvärmningssystem man kan förlita sig på som primär uppvärmningslösning, men de är fantastiska komplement som drar ner uppvärmningskostnaderna markant.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar